Underkategorier

 

Alpinbakke ved Charlottenberg

I nærheten av Charlottenberg finner du Valfjället skidcenter i Eda kommune. Fjellet har et godt alpinanlegg med 5 heiser og nedfarter, hvor den lengste nedfarten er på 1800 meter, med en høydeforskjell på 200 meter.

Ski i Charlottenberg 

Alpinanlegget, som ligger kun 8 kilometer fra Charlottenberg sentrum, er et perfekt sted for familien med aktiviteter for store og små.

Alpinanlegget tilbyr skiskole, skiutleie og skiservice, og for et dagskort i 2015 koster det 260 SEK for voksne, og 220 SEK for barn. Barn født etter 2008 kjører gratis (gjelder for 2015).

Skisenteret har også egen restaurant, og mulighet for overnatting og campingvognplasser. Husk å kjøpe med grillmat fra en av matbutikkene i Charlottenberg for å kunne benytte grilling ved en av grillene som er tilgjengelig.

Senteret har også et par skikaruseller som er veldig populært blant de små. I tillegg har de snøhuler og labyrinter som de minste liker å leke i og rundt.

I tillegg til alpinbakkene har området også veldig fine langrennsløyper med en 3 kilometer løype til Kiölåsens skidstadion.

Besøk hjemmesidene til Välfjellet her for mer informasjon.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: