Underkategorier

 

Kjøpe dekk i Charlottenberg?

Trenger du nye dekk til bilen? Vinterdekk og sommerdekk som må byttes koster skjorta... Du har sikkert hørt at alt er billig i Sverige, blant annet bildeler og biler. Når det gjelder dekk er det vår erfaring at det er billigere å kjøpe på internett i Norge. Dessuten får du da også beskyttelse av den norske forbrukerkjøpsloven, som betyr lengre garanti ved eventuelle feil. Det samme gjelder selvsagt for andre bildeler. Det kan være lurt å sammenligne priser på forhånd, gjerne ta en telefon først.

Som regel er dessuten dekk du kjøper i Norge godt tilpasset norske forhold. Sverige har også harde vintre, men det er i nord. De mest befolkede deler av Sverige har sjelden snø som blir liggende, og det krever mindre av vinterdekkene. I Norge trenger du mykere gummiblandinger i dekkene enn du oftest får i det som kalles vinterdekk i Europa. Får du harde dekk og bruker dem på vinterføre, sklir du bare omkring. Det er hverken morsomt eller særlig trygt. Her er en nettbutikk som selger alle typer dekk. Husk å sammenligne priser. Og husk alltid på det med gummiblanding, uansett hvor du kjøper dekk.

En fin tur

Store mengder av nordmenn reiser hver uke på handletur til Sverige for å kjøpe mat, tobakk og alkohol til lavere priser enn de finner her hjemme. Men ikke bare derfor. Det er også for å få en fin tur. Mange reiser til Strømstad, men stadig flere velger Charlottenberg, takket være det gigantiske Charlottenbergs Shoppingcenter, som åpnet i 2006 og blant annet huser Nordens største matbutikk. Kjøpesenteret har dessuten et av Sveriges aller største Systembolag, en av nordmenns absolutte favorittbutikker. Vi ønsker deg en fin handletur.

Kontroller dekkene

Før du vender nesen mot Charlottenberg bør du sørge for å kontrollere at bilen og spesielt dekk er i god stand. Ellers kan du fort ende opp med å måtte haike hjem fra grensen, uten tobakken og vinflaskene du har handlet. Husk at mønsterdybden må være på minst 1,6 mm om sommeren, og minst 3 mm om vinteren – også på «harrytur».

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: