Underkategorier

 

EuroCash

EuroCash er blant de rimeligste matbutikkene i Charlottenberg, men det kan virke som det var billigere før. I alle fall er varesortimentet i endring, og iblant er det nettopp de beste kjøpene som forsvinner ut av sortimentet hos EuroCash. Ikke desto mindre kan man gjøre svært gode kjøp både når det gjelder frysevarer, vaskemidler, meieriprodukter, mineralvann og mye annet.

Biffen holder ikke alltid like god kvalitet på EuroCash som hos Eda Supermarket, men du finner et svært stort utvalg i godt og billig kjøttpålegg, dessuten meget rimelig karbonadedeig i enorme pakninger (anbefales å kjøpe noen meget billige fryseposer med det samme, til å fordele karbonadedeigen i, og da er det smart å gjøre dem flate slik at kjøttet tiner på et blunk i stekepannen).

EuroCash, for ikke å si hele Charlottenberg og Eda, er ikke det beste stedet å kjøpe fisk. Det anbefaler vi å kjøpe i Norge.

Grønnsaker og frukt er ikke helt førsteklasses hos EuroCash, men det er noenlunde jevnt, og de er som regel svært billige sammenlignet med norske priser!

EuroCash fører blant annet merker som Willys, Längta, Felix og mange andre, i tillegg til mer kjente merkevarer naturligvis. De nevnte merkene er nokså ukjente for oss nordmenn, men de er svært rimelige og flere av dem holder overraskende høy kvalitet sammenlignet med prisen.

Åpningstidene på EuroCash er enkle å huske: 9-21 hver eneste dag!

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: