Underkategorier

 

Hypermat

Hypermat er Nordens største matbutikk, med hele 30.000 varer fordelt over 15.000 kvadratmeter! Mye tyder også på at de holder jevnt over de laveste prisene av de store matbutikkene i Charlottenberg og Eda Glasbruk, muligens med unntak av Lidl. Riktig nok er det mange varer som ikke er helt billige, men utvalget er så stort og de laveste prisene så lave, at det skal være mulig å gjøre skikkelige røverkjøp i denne butikken.

Det er en opplevelse i seg selv å gå inn i Hypermat. Det er virkelig et gedigent areal og med skikkelig takhøyde. På tross av at Hypermat kan skilte med 30.000 varer - mens et vanlig supermarked ofte har omkring 5.000 til 10.000 ulike varer - virker det ikke fullt her. Det er tross alt bare to varesorter for hver kvadratmeter. De kunne saktens fått plass til dobbelt så mange varer, men har i stedet latt det være mye åpen gulvplass.

Yoghurthyllen, juicehyllen, ostehyllen og de fleste andre hyller strekker seg så langt at du ikke med det samme klarer å få et overblikk. Utvalget er også ganske eksepsjonelt i vaskemidler, helsekost, frø, mel, asiatisk og det meste annet.

Åpningstiden er den lengste av alle matbutikkene i Charlottenberg - fra kl 9 til kl 22 hver dag!

Det er vanskelig ikke å legge merke til Hypermat, som ligger langs hovedveien mellom grensen og Charlottenberg. Utenfor er det et gigantisk, digitalt reklameskilt hvor reklame for Fläsk og Kötbullar danser over skjermen. Butikken ligger i den nyeste delen av Charlottenbergs Shoppingcenter, eid av Olav Thon, og kalles Charlottenberg Shoppingcenter Nord. Tanken er visstnok å skjøte de to delene sammen over elven etter hvert.

Den nye delen av kjøpesenteret har 1.200 brede parkeringsplasser.

Du finner også en gigantisk avdeling av Gottebiten, samt Jula, Bodypower og Sportshopen under samme tak som Hypermat.

Tips om innhold

Er det noe du savner på sidene våre? Har du gode tips?
Send oss en e-post her: